ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΣΟΣ

Ταβέρνα - Εστιατόριο

ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΣΟΣ

Από το 1986 εμπιστεύεστε το ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΣΟΣ για την εξαιρετική γεύση και ποιότητα του φαγητού, την πρόθυμη και φιλική εξυπηρέτηση, την μαγευτική θέα αλλά και για τις προσιτές τιμές. Με θέα όλη την Αθήνα, στις άψογα διακοσμημένες και φιλόξενες αίθουσές μας, μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα και λαχταριστά πιάτα μας, που δημιουργούνται με μεράκι από ολόφρεσκα ελληνικά προϊόντα και ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και γεύση τους, να χαλαρώσετε πίνοντας το κρασί μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εμφιαλωμένων αλλά και «χύμα» κρασιών.

romantic night dining
Νυχτερινή έξοδος για...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο είτε για μία απλή νυχτερινή σας έξοδο, εμείς σας υποσχόμαστε ότι η μοναδική θεά καθώς και το καλό φαγητό μας, θα σας κάνουν να μαγευτείτε και να ξανά έρθετε.

Ιδανικός χώρος για...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι τέσσερις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσές μας 60, 60, 100 & 150 ατόμων είναι άριστα κλιματιζόμενες και ιδανικές για να φιλοξενήσουν τις δεξιώσεις σας και να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις σας ενώ οι πολύ προσιτές τιμές μας θα κάνουν το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα.

Η διακριτική πολυτέλεια και το καλό παραδοσιακό φαγητό εγγυώνται πως η δεξίωσή σας να μείνει αξέχαστη από τους καλεσμένους σας. Το μενού προσαρμόζεται ανάλογα το budget και τις προτιμήσεις σας και είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει γευστικά την δεξίωσή σας που θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Ιδιαίτερο περιβάλλον για...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ

Σεβόμενοι πάντα την ιδιωτικότητα των προσώπων, σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με απόλυτο επαγγελματισμό, ώστε να μείνετε άκρως ικανοποιημένοι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

business dining